De laatste week

De week is aangebroken dat ik Collin probeer af te bouwen met zijn deken, en ik moet zeggen, dat gaat eigenlijk helemaal niet zo slecht. Ik heb het eerst een halve week om de dag nog gedaan, en daar reageerde hij ook goed op. Na een halve week ben ik met de deken gestopt om te kijken hoe hij hier op zou reageren. Dat ging eigenlijk wonderbaarlijk goed. Ik denk dat het ook ligt aan het feit dat hij nu weer meer beweging krijgt en elke dag wel weer mag lopen. We mogen zelfs al een klein galopje gaan doen! Hij loopt weer echt heel fijn, en hij is niet eens heel stijf van het stilstaan, die deken heeft echt geholpen.

Collin is zelfs in zijn omgang nu een stuk rustiger en ook in zijn stal. Gisteren is hij zelfs betrapt op liggen in zijn stal, dat gebeurt niet vaak dus was heel fijn om te horen! J Binnenkort mag de deken weer terug naar Horse Recovery Sentre, en ik heb er niks dan alleen maar lof over. Ik denk dat het wel degelijk mee heeft geholpen aan zijn revalidatie en zeker in het verkorten van de periode. Nu mogen we weer lekker opbouwen en kunnen we stiekem weer hopen op een wedstrijdje in de zomer! Ik kan bijna niet wachten, maar we doen het rustig aan.

Wie weet rijden we in de zomer wel weer heerlijk rond, en kunnen we weer lekker buitenritjes maken, ik kan niet wachten, nu nog lekker weer erbij en we kunnen er weer tegenaan!

 

Mirjan en Jan-Hein onwijs bedankt voor jullie steun en hulp tijdens de revalidatie periode van Collin, ik heb er echt enorm veel aan gehad en ben jullie erg dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *