De vierde week

Dit is DE week van de controle, ik begin nu wel stiekem elke dag af te tellen totdat het vrijdag is, ik ben zo benieuwd naar de foto’s. Vrijdag is het dan zover, en zullen we zien en horen hoe ver het met Collin zijn breek is. Dan zitten we ook precies op de 3 maanden, dus de kans is aanwezig dat we nog maar 1 maandje op rust hoeven. Ik heb er wel rekening mee gehouden dat het ook nog de volle 3 maanden kan zijn, om niet teveel hoop te hebben. We zullen het zien maar het blijft onwijs spannend zeg!

En….toen was het vrijdag!! Spanning en zenuwen maar ook gewoon heel nieuwsgierig naar de uitkomst. Collin had er al helemaal zin in om te gaan, dribbelend de trailer in en op naar de kliniek. Eenmaal aangekomen in de kliniek konden we gelijk aan de slag en werd hij gelijk op de röntgen gezet. Na de foto’s mochten we gelijk ook door naar de hoefsmid.. maar dit keer kreeg hij geen apart beslag meer, maar gewoon weer normale ijzers. Toen begon het bij mij al te borrelen, zou het dan echt?! Maar we moesten wachten op de foto’s en de uitslag van de dierenarts, alhoewel ik de hoefsmid wel hoorde praten over stappen en opbouwen was ik toch nog voorzichtig met blij zijn…toen Collin even in een wachtstalletje, en op naar de foto’s! De dierenarts was zeer tevreden met het genezingsproces, klinisch zag je niks meer aan Collin op het harde, en de foto’s waren heel netjes. De breuk was bijna niet meer te zien!! Hij mag dus weer langzaam aan het werk…ik ben zo blij met dit nieuws! De dierenarts was ook erg verast hoe soepel Collin nog was in zijn lijf en hoe goed hij er nog uitzag met zijn spiertjes, grote kans dat het door de magneetdeken komt was onze conclusie!

Na dit geweldige nieuws, zijn we weer richting huis vertrokken en hebben we een stappenplan gekregen. Komende week 10min stappen, daarna 20, en daarna 2 weken 30min stappen. Dan mogen we alweer gaan draven, en dan nog voor een laatste klinische en röntgen keuring naar de kliniek. Ik kan niet wachten er weer op te klimmen!! En wat is hij snel genezen zeg.. normaal duurt het 4-6maanden, en ik zit nu pas op de 3 maanden en we mogen alweer, dit had ik niet durven dromen! Wat een geweldig gevoel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *