Revalidatietraining

 

Laat je paard beter lopen door correcte training en ondersteuning amp;

Mirjam is gediplomeerd revalidatietrainer voor paarden. Ze heeft bij equicare-plus de opleiding revalidatietrainer paard gevolgd. Hierdoor is zij in staat om paarden met diverse problemen weer correct te laten bewegen.

Dat kunnen paarden zijn met problemen in aanleuning en nageeflijkheid, (pees)blessures, rugproblemen (kissing spines), artrose, spat, losse kniebanden, scheefstand bekken, lichamelijke blokkades of geestelijk trauma enz. In de extreme gevallen leert zij een paard pas voor pas opnieuw recht lopen. Hierbij wordt gekeken naar horizontale balans, verticale balans en lateroflexie (meestal lengtebuiging genoemd).

Als het nodig is werken wij samen met dierenartsen, behandelaars en hoefsmeden om uw paard weer perfect in balans te krijgen. Door de combinatie van zadelpasser, instructeur, zit- en houdingcoach en magneetveldtherapie hebben wij alles in huis om u en uw paard weer op het rechte pad te krijgen en te houden.

Het is mogelijk om een paard bij ons in training te zetten, naast revalidatietraining, kan Mirjam uw paard ook op wedstrijd uitbrengen (ervaring dressuur t/m Z2), ook jonge paarden kunnen op deskundige wijze zadelmak gemaakt worden.

Wilt u uw paard liever zelf blijven trainen, dan kan Mirjam u ook begeleiden in de training. Les nemen kan op onze locatie of bij u aan huis in grote delen van het land.